U wilt actief zijn! 

Dat betekent dat u een wens heeft of een plan om iets in de wijk aan te pakken of te veranderen. Of misschien wilt u iets in de wijk organiseren. Mogelijk wilt u zich inzetten voor een lopend project, waarbij we graag nog wat hulp kunnen gebruiken.

Hoe werkt het?

We nodigen u graag uit om uw wens, plan of initiatief kenbaar te maken bij het bestuur van de Belangengroep. Dat gaat het snelst en het gemakkelijkst als u dat doet via ons contactformulier. Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Het is ook mogelijk om uw wens, plan of initiatief vooraf in grote lijnen uiteen te zetten tijdens het inloopuurtje in Wijkcentrum de Brem. Iedere maandagavond is het bestuur van de Belangengroep daar aanwezig om met wijkbewoners in gesprek te gaan.

Het bestuur van de Belangengroep zal zo snel mogelijk samen met u op zoek gaan naar mensen binnen de wijk (of daar buiten) die met u gaan zorgen voor de realisering van uw project. Er wordt in feite een tijdelijke projectgroep gemaakt, die weer wordt opgeheven als het project beëindigd wordt.

We vragen van u een actieve inzet gedurende de tijd die nodig is om uw project te realiseren.

Wilt u helpen bij het realiseren van een lopend project? Klik hier om te zien waar we uw hulp kunnen gebruiken.